Info

Upravu policije posjetili visoki zvaničnici policijskih agencija u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Upravu policije posjetili visoki zvaničnici policijskih agencija u BiH- Danas, 07.07.2021. godine, u posjeti Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, u Zenici, boravili su Ensad Korman, zamjenik direktora Federalne uprave policije, i Faik Adilović, policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Tokom posjete uvaženih gostiju, u Uredu policijskog komesara Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona održan je radni sastanak na kojem je zajednički izvršena detaljna analiza nedavno uspješno sprovedene operativne akcije kodnog naziva “MREŽA IV”, u u okviru koje su poduzimane koordinirane aktivnosti koje su rezultirale lišenjem slobode i procesuiranjem lica koja se sumnjiče za izvršenje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. Konstatovano je da je tokom navedene akcije ostvarena odlična saradnja između policijskih agencija u BiH, dok je ukupna dosadašnja saradnja ocijenjena izuzetno uspješnom.

Tokom sastanka razgovaralo se i o modalitetima nastavka i unapređenja međuagencijske saradnje, te zajedničkim aktivnostima koje će se poduzimati u narednom periodu.

 Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno