Nogomet

Uprava Čelika saznaje: lažno predstavljanje i zloupotreba pozicije sportskog direktora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uprava Čelika saznaje: lažno predstavljanje i zloupotreba pozicije sportskog direktora – Uprava NK Čelik je izdala zvanično saopštenje da niko ne nasjeda na zloupotrebu pozicije klupskog direktora, pošto je ta pozicija prazna.

Naime, Uprava je saznala da u posljednje vrijeme brojni anonimni ljudi pokušavaju zloupotrijebiti upražnjenu poziciju sportskog direktora kako bi pregovarali i stekli koristi, iako u klubu još uvijek niko ne obnaša tu funkciju. Saopštenje prenosimo u cijelosti:

“U posljednje vrijeme do kluba dolaze informacije sa više strana da se pojedinci predstavljaju kao sportski direktori kluba te da pokušavaju pregovarati u ime kluba. Ovim putem obavještavamo javnost i sve naše sportske prijatelje da dotični ne obnašaju nikakve funkcije u NK Čelik i da klub neće imati sportskog direktora sve do prve sjednice Skupštine kluba.

Klub je prinuđen da na ovaj način reaguje na ovakvu situaciju, jer ne smije dopustiti da mu se ovim činom nanosi šteta bez obzira o kome se radilo. Klub ima poštovanje za sve one koji su bili dio kluba i prema zaslugama, ali i oni moraju poštovati klub, jer se svako poštovanje zasniva uzajamno. U suprotnom, NK Čelik će braniti svoj ugled na načine koji su se sigurno mogli izbjeći da je bilo korektnijeg odnosa i ponašanja”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno