Info

Upozorenje iz BH Telecoma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Brojnim korisnicima BH Telecoma noćas je došlo više poruka sa broja 1204. Mnogi su pomislili da su poruke stigle sa nekog od brojeva BH Telecoma, pa nisu puno obratili pažnje, ali neki od onih koji su otvorili poruke, prijavili su nakon toga čudno ponašanje telefona.

Od ponoći do jutra korisnicima pripejd i postpejd mobilne telefonije BH-a telekoma sa broja 1204 stizale su sms poruke. Oni koji su pročitali poruke na engleskom jeziku upozoreni su ” da im danas ističu bonusi”.

Iz BH Telecoma upozoravaju svoje korisnike da strogo vode računa o svim pozivima nepoznatog pozivnog koda, kao i porukama koje dolaze sa njima nepoznatih brojeva, jer se iza toga obično kriju nečasne namjere. Razlog više za to je, da su svi korisnici bilo kojeg telekom operatera dio globalne mobilne mreže, te da telekom operateri nemaju mogućnosti zabrane niti poziva niti prispjeća sms poruka.
Rješenje je – izbrišite poruku!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno