Biznis Zenica

Upoznajte Blandus: Inovativnu zeničku IT kompaniju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Softverska kompanija Blandus je osnovana u Zenici u decembru 2019. godine. Osnivač kompanije je Adnan Mehanović, magistar elektrotehnike, s dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera. Nakon završetka studija na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, u Zenicu se vraća s idejom o pokretanju vlastite kompanije.

Blandus se fokusira na razvoj kvalitetnih i inovativnih softverskih rješenja koja pomažu klijentima u automatizaciji poslova, poboljšanju efikasnosti i smanjenju troškova. Kompanija zapošljava mlade talentovane osobe iz Zenice koje imaju priliku da pokažu stečena znanja i rade na izuzetno zanimljivim izazovima koristeći najsavremenije tehnologije.

Adnan Mehanović, osnivač kompanije Blandus

Blandus želi doprinijeti razvoju grada Zenice kao mjesta poslovanja u IT sektoru. Cilj je da se Zenica prikaže kao plodno tlo za druge biznise mimo industrije, te da se potakne razvoj ekonomije, a samim tim i stvaranje novih radnih mjesta u gradu. Kompanija stremi ka uključenju u lokalnu zajednicu te projekte koji promovišu razvoj IT sektora.

Blandus je kompanija koja pruža sigurnost, profesionalnost i stručnost kroz inovativna i fleksibilna rješenja s ciljem kontinuiranog unapređenja usluga i produbljivanja partnertstva s našim klijentima.

Ekipa kompanije Blandus

 

 

 

 

 

Napisala: Naida Stupar-Rizvić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno