Info

“Upoznaj Domovinu, domovinske zemlje i dijasporu” – Prijateljska posjeta Mreže mladih Muftijstva zeničkog

Prijateljska posjeta Mreže mladih Muftijstva zeničkog
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijateljska posjeta Mreže mladih Muftijstva zeničkog – U okviru projekta Uprave za vjerske poslove “Upoznaj Domovinu, domovinske zemlje i dijasporu” Mreža mladih Muftijstva zeničkog je u periodu od 28. 8. 2021. godine organizirala trodnevnu posjetu Mreži mladih Muftijstva tulanskog.

Aktivisti Mreže mladih iz medžlisa Zenica, Žepče, Zavidovići, Maglaj, Doboj, Tešanj i Teslić su prisustvovali različitim edukativnim sadržajima koji su organizirani u prostorijama Behram-begove medrese, gdje su bili i smješteni.

Tokom prijateljske posjete organizirana su i druženja sa mladima i posjeta historijskim znamenitostima u gradovima Gradačac i Srebrenik.

Sjajna atmosfera je obilježila prijateljske susrete i na kraju druženja mladi su iskazali svoje zadovoljstvo sadržajima kojima su prisustvovali te se zahvalili domaćinu na zaista prelijepoj organizaciji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno