Naše

Upiti o (ne)grijanju Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani posjetioci Zenicabloga! Od popodnevnih sati (ponedjeljak) dobili smo desetine upita “šta je sa grijanjem”, i to iz različitih dijelova grada (Mokušnice, Crkvice, Radakovo)…

Od 17h smo uputili nekoliko pismenih (sms, telefonski, email) upita na adrese odgovornih u JP Grijanje i AMZ, ali za sada nemamo nikakav odgovor. Nije uspjelo, kao ni vama, ni pozivanje dežurnog broja. Na društvenim mrežama se već uveliko govori o novom, petom ovosezonskom kvaru, ali zvanične potvrde nema. S obzirom da je vani -8 *C (22h, ponedjeljak) moguće je da, uz istu količinu dostavljene energije gradu, stanje u stanovima bude hladnije, tj. gore.

Ipak, želimo da vam potvrdimo i ovako, javno, da još uvijek čekamo odgovore nadležnih, te da kao i vi, ostaje da vjerujemo radijatorima ili zvaničnicima.

ZB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno