Ostali sportovi

Upiši se: Karate klub NICO

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karate klub „Nico“ iz Zenice i ove godine organizuje upis novih članova za sve uzraste.  Obavještavamo naše sugrađane da će naš klub primati prijave novih članova od ponedjeljka 07.09.2015.g. na broj mobitela(Viber): 061-717-560.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i direktnim dolaskom na trening nove grupe svaki utorak i četvrtak od 19:00-20:00 sati u našu posebno opremljenu karate dvoranu koja se nalazi u strogom centru grada, na adresi Mejdandžik 4, iza „Kineskog zida“(u blizini vrtića „Pčelica“ i ambulante „Potok“).

Od ove godine počinjemo sa karate igraonicom za djecu predškolskog uzrasta od 3-5 godina. Naši treneri su pripremili plan i program koji će se sastojati od različitih karate igara kojima će se djeca najprirodnije razvijati, trošiti višak energije, a istovremeno i učiti osnovne korake karate vještine.

Dragi roditelji, učinite nešto dobro za vaše dijete, jer vježbanjem karatea vaše dijete će uz prelijepo druženje imati odličnu fizičku aktivnost u svom životu. Karate klub „Nico“ je klub sa desetogodišnjom tradicijom i ogromnim iskustvom u radu sa najmlađom populacijom. Naš stručni trenerski tim je ovaj put sebi postavio zadatak da djeci skrene pažnju sa pretjeranog gledanja TV-a, igranja video igrica, facebook-a, i sl, na mnogo zdraviju varijantu provođenja njihovog slobodnog vremena. Nemoramo napraviti svjetskog karate šampiona, ali svakako možemo pomoći da vaše dijete ima poboljšan fizički razvoj, da se više druži s drugom djecom, da bude bolji učenik, primjeran u svakoj prilici, da putuje po BiH i Europi sa najodabranijim prijateljima, i sl.

Dobrodošli

karate nico zenica upis



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno