Rekreacija

Upis u Sportsku školu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo sve zainteresovane polaznike Sportske škole, škole košarke, škole odbojke, škole mini tenisa i gimnastičke sekcije da ćemo UPIS vršiti 31.08.2015. u periodu od 16,00h do 19,00h na platou ulaza u Gradsku arenu.
Planirali smo kratke sportske zadatke za buduće polaznike kao prikaz sportskih grana i aktivnosti koji ih očekuju u toku treniranja. Također, naći će se i neka nagrada za najsretnije i najuspješnije.
Redovni prošlogodišnji članovi upis mogu izvršiti i porukom putem facebook-a ili SMS-om, uz obavezno navođenje punog imena i prezimena. Oni koji nisu ispunili pristupnicu Sportskom društvu obavezni su to učiniti.
NAPOMENA: Zbog termina u dvoranama koje imamo na raspolaganju broj članova je ograničen. Samo oni koji prijavu izvrše do popune predviđenog broja mogu doći na prvi trening. Molimo Vas da ne dolazite na trening ako niste ranije izvršili upis za sezonu 2015/1016.
Dodatne informacije putem mob.: 062 477 608 ili putem facebook stranice Sportska škola Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno