Zenica

Upis u školu plesa za mlade (16-26 godina)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Novo normalno odnosno situacija koju je definirala pandemija koronavirusa, zatvorila nas je u naše kuće i natjerala da promijenimo rutinu i prilagodimo se situaciji. Mnogi su se morali odreći druženja s prijateljima, treninga, odlaska u kino.
Sad je vrijeme da usvojite novu vještinu a ples je svakako jedna od njih. Plesni studio “Silver Moon” nudi priliku mladima da zajedno sa svojim vršnjacima otvore vrata u jedan drugačiji svijet i nauče osnovne korake tri vrste plesa koji se plešu u parovima. Plesovi koji ćemo su argentinski tango, bachata i salsa.
Časovi plesa su besplatni za mlade (18-26 godina) a održavat će se svakog utorka i četvrtka u Prvoj gimnaziji u Zenici. Nova grupa polaznika počinje 10. i 12.5. a za upis obavezna je prijava.
Ples ima mnoge prednosti za pojedinca i društvo. Naši instruktori dijele svoje znanje a sve s ciljem da izgradimo plesnu zajednicu u našem gradu i pomognu svakom pojedincu da napreduju.
“Ples je za mene nešto tako prirodno, tako iskreno, neki izvor sreće ugodnosti dio mene. Plešem jer to vooolim, jer mi ples učini da sav umor nestane i da zaboravim na sve ostalo. Odmor za dušu je jednako ples.” rekla je naša članica Adilović Ajla.
Upis za novu početnu grupu ostaje otvoren do ponedjeljka 09.05. a broj učesnika je ograničen na 20 osoba.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno