Ostali sportovi

Upis novih polaznika u TKD Akademiju “Jale”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tokom septembra i oktobra mjeseca naša Akademija je napravila upis za nove polaznike Taekwondo vještine. Naime Tkd Akademija “Jale” egzistira punih 17 godina, i do sada je napravila veoma zavidne i zapažene rezultate.U našoj Akademiji radi 5 licenciranih Državnih trenera – majstora, koji svoje nesebično znanje prenose na mladje uzraste. Trenutno brojimo oko 100 članova rasporedjeni u četri grupe svih uzrasta i spolova od 5 -25 godina. Naime do kraja oktobra mjeseca će trajati upis u Taekwondo vrtić za djecu od 5 do 8 godina. S obzirom na veliki broj prijavljenih prinudjeni smo napraviti petu grupu novih članova izjavio je Direktor Akademije Jasmin Mujanović JALE.

Svi mališani tokom svoga treniranja učestvuju u raznim aktivnostima i to treniranje, polaganje pojaseva, odlazak u kino, odlazak na izlete, razne posjete, seminari, i druženja. S tim da trebamo naglasiti da je upis aktivan tokom cijele godine. Sada nas očekuje takmičenje u Hadžićima gdje je naša ekipa stručnih trenera izabrala 5 najuspješnijih takmičara koji će predstavljati našu Akademiju i grad Zenicu, zadovoljno je izjavio trener takmičarske ekipe Ismir Horić. Za sve zainteresovane djecake i djevojcice koji žele lijepo druženje dobar trening nalazimo se u dvorani privatne medjunarodne škole Ricmond park na Bilimišću svakim radnim danom od 18h. ili putem fb stranice Taekwondo Akademija Jale Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno