Biznis

Unitrade je novi 12. igrač Nogometnog kluba Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Unitrade je novi 12. igrač Nogometnog kluba Čelik!

Unitrade kroz razvoj poslovanja ide prema cilju da postane servisni partner broj 1 u Bosni i Hercegovini. Recept za uspjeh je temeljen na kombinaciji servisnih radionica za sve marke vozila kombiniranih s prodajnim prostorom. U svojim poslovnicama nude jedinstvenu cjelokupnu uslugu za vozače.

Vrhunska usluga je osigurana kroz kontinuirano usavršavanje zaposlenika. Osnovne vrijednosti koje njeguju su stručnost, kvaliteta i pristupačnost. Poslovni model uspješno kombinira razgranatost mreže poslovnica s razvijenom logističkom mrežom.

Unitrade je sredinom januara došao i u Zenicu, a nalaze se na adresu Prof. Juraja Neidharta bb (Kapija 3), Poslovna zona Zenica – 1.
Savremeno opremljeni prodajno-servisni centar nudi kompletnu uslugu održavanja i servisa vozila, te usluge kao što su optika trapa (špura), dijagnostika vozila, servis kvačila, kočionog sustava, ispuha, ovjesa i amortizera, zamjena zupčastog remena i pratećih dijelova (veliki servis), kao i mali servis (zamjena ulja i filtera), te servis i punjenje klima uređaja.

Osim montaže guma za putnička i dostavna vozila, centar koji se prostire na preko 2.000 kvadrata, u ponudi ima i hotel za gume. Gume se čuvaju u optimalnim uvjetima i prema najvišim standardima (na posebnim regalima, bez utjecaja sunčeve svjetlosti, vlage ili naglih izmjena temperature).

U ponudi centra je veliki izbor auto dijelova, guma, auto kozmetike, akumulatora, ulja i maziva. Nudi se asortiman proizvoda za sve vrste i tipove vozila od preko 80 najpoznatijih svjetskih dobavljača (Castrol, Brembo, Bosch, SKF, Dolz, Topla, LuK, Sachs, Monroe, RTS, Denso i ostali).

Djelom se pokazuje ljubav prema Čeliku ⚫



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno