Zabava

United Media pokreće tri nova televizijska kanala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, od 28. oktobra pokreće tri nova kablovska kanala: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija.

Najveći blokbasteri, nezaboravni klasici, najgledanije domaće serije i najbolji muzički program ono su što će se naći u ponudi novih televizija, koje će gledaocima ekskluzivno biti dostupne na EON, Total TV i D3 platformama za sve Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini kao i SBB korisnike u Srbiji.

Nova MAX kanal namijenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svjetskih produkcija Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros i brojnih drugih. Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na novom kanalu možete pronaći film za sebe.

Za početak neki od naslova koje smo pripremili su serijal o Hariju Poteru, Fantastične zvijeri, Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde. Za ljubitelje romantičnih filmova tu je legendarni serijal o Bridžet Džouns, mjuzikl Mamma Mia i Pripravnik dok one koji preferiraju akcione filmove očekuju klasici: Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobjesneli Maks. Ni ljubitelji horor ostvarenja neće ostati uskraćeni pa će se u programskoj šemi naći nešto i za njih: Zombilend, Keri, Noć vještica, IT ….

Pored svjetskih blokbastera, kanal Nova Max gledaocima će ponuditi i hit serije Momci sa Menhetna, Viktorija, Pan Am, Fargo i brojne druge.

Na kanalu Nova Series premijerno predstavljamo telenovelu Zlatni dvori, priču o ljubavi seoske djevojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja sebe. Ipak, tom putu postoji veliki broj prepreka.

Pored premijere ove serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovole „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“. Nova Series će gledaoce podsjetiti i na najbolja serijska ostvarenja domaće produkcije: Sjenke nad Balkanom, Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Aleksandar od Jugoslavije, Na terapiji kao i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvijek susjedi, Najbolje godine.

Za one koji žele da se opuste i zabave, tu je kanal Grand Nostalgija. Pored muzičkih numera, gledaoci će moći da prate najpopularnija izdanja Grand produkcije: Zvijezde Granda, Nikad nije kasno, Neki novi klinci, Pjesmom za dušu, Grand parada. Emitovaćemo i emisije VIP Kuhar i takmičarsku emisiju IDJ Show.

United Media posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope, u svom portfoliu ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno