Biznis

UNIONINVEST INŽENJERING u Sarajevu gradi moderni stambeno poslovni objekat VENETO OTOKA – mjesto komfornog stanovanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UNIONINVEST INŽENJERING u Sarajevu gradi moderni stambeno poslovni objekat VENETO OTOKA – mjesto komfornog stanovanja

Unioninvest Inženjering d.o.o. Sarajevo je tokom mjeseca aprila započeo izgradnju stambeno poslovnog objekta na Otoci (Sarajevo), kojeg čine 228 stambenih jedinica  na dvanaest etaža i preko 2000 m2 poslovnog prostora u prizemlju i galeriji objekta. Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji uz glavnu saobraćajnicu i na samom ulazu u novo naselje na Otoci, na uglu ulice Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulice Srđana Aleksića sa zapadne strane. Objekat je

U skladu sa redovnim izvještajima sa gradilišta, napredak radova prati planiranu dinamiku. Trenutno je angažovano oko 150 radnika koji rade na armirano betonskim, zidarskim i hidroizolaterskim radovima. Na objektu se mogu prepoznati prve stambene etaže s obzirom da je krajem mjeseca oktobra završeno armiranje i betoniranje ploče trećeg sprata. Ubrzo se očekuje i zastakljivanje fasade prizemlja i postavljanje drvene stolarije sa aluminijskim roletnama. Svi radovi obavljaju se u skladu sa najvišim standardima po pogledu sigurnosti i kvalitete izvođenja radova u oblasti građenja.

Prodajni tim Veneto Otoka krenuo je sa marketinškim i prodajnim aktivnostima sredinom godine. U prodaji su stambene jedinice Lamele B i C objekta, u kojim se nalazi 152 stana, kvadrature cca 50 – 120 m2 (jednoetažni stanovi) i kvadrature  132 – 274 m2 (dvoetažni stanovi).

„Procenat ostvarene prodaje u Lameli B i C objekta, upućuje na zaključak da kupci prepoznaju dugogodišnji rad Unioninvesta i svojim povjerenjem opravdali su uspjeh Veneto Otoka projekta. S obzirom da napredak radova prati planiranu dinamiku, sa radošču možemo najaviti da očekujemo prve stanare već krajem 2018. godine“,  najavljuju iz Unioninvest Inženjeringa.

Za više detalja posjetite web stranicu: www.veneto-otoka.ba

ili kontaktirajte putem telefona: +387 (0) 33 567 432, 567 422, +387 (0) 62 814 831

ili putem e-maila: [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno