Zenica

Union banka- krediti za kupovinu stanova u kompleksu Makovi

Union banka - akcija stambenih kredita za kupovinu stanova u Zenici
Union banka - akcija stambenih kredita za kupovinu stanova u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Union banka- krediti za kupovinu stanova u kompleksu Makovi – Union banka još jednom se dokazuje kao pouzdan partner građanima BiH, a najnovijom akcijom stambenih kredita za kupovinu stana u novoizgrađenom naselju Makovi u Zenici, pomaže da se promijeni život iz temelja, te pruža mogućnost kupovine stanova u novogradnji, po izuzetno povoljnim uslovima.

Stambeni krediti Union banke za kupovinu novih stanova u Zenici mogući su po kamatnoj stopi već od 4,99 posto (EKS 5,19 posto izračunata na iznos kredita od 150.000 KM i rok otplate od 20 godina). Ono što je posebnost ove ponude jeste činjenica da je kamatna stopa fiksna tokom cijelog otplatnog perioda, sa maksimalnim iznosom kredita od 150.000 KM i maksimalnim rokom otplate do 15 godina.

„Drago nam je da smo kao Union banka dali jednu novu dimenziju saradnje sa firmama Almy Zenica, Arel Zenica i Grading KGM Zenica, koji čine investicijski konzorcij zadužen za izgradnju novog stambenog kompleksa Makovi u Zenici. Vjerujemo da ćemo našom izuzetno povoljnom ponudom stambenih kredita za novogradnju, našim dosadašnjim, ali i novim klijentima pružiti zadovoljstvo uživanja u vlastitom stanu, izgrađenom prema najvišim standardima modernog stanovanja. Ponuda Union banke uključuje i mogućnost odobravanja dodatnih nenamjenskih kreditnih sredstava bez hipoteke, prekoračenja po tekućem računu u iznosu do tri prosječna lična primanja, te bez troškova vođenja kreditne partije“, kaže Elmir Isaković, direktor Filijale Union banke u Zenici.

Novi stambeni kompleks u Zenici predstavlja savremeni koncept stanovanja prilagođen potrebama modernog načina života. Locirani na Crkvičkom brdu, stanovi imaju odličan pogled na grad, iznad su buke i smoga, a opet jako blizu centra grada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno