Kultura

UNA Film: Novi filmovi u zeničkom Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Una film vam je u narednom periodu pripremio slijedeće naslove, te molim potvrdu prikazivanja u vašim kino dvoranama :
JEDAN SAVRŠEN DAN (A PERFECT DAY)
U kinima od 8. oktobra 2015.
Režija: Fernando León de Aranoa
Uloge: Olga Kurylenko, Benicio Del Toro, Frank Feys, Feđa Štukan
Scenario: Paula Farias, Fernando León de Aranoa
Žanr: drama
Sadržaj: Grupa pripadnika mirovnih snaga pokušava da izvuče leš iz bunara u konfliktnoj zoni. Neko ga je ubacio da bi zagadio vodu kako je ljudi ne bi pili. Ali najjednostavniji zadatak se pretvara u nemoguću misiju jer pravi neprijatelj postaje iracionalnost. Pripadnici mirovnih snaga prelaze haotično ratno područje pokušavajući da riješe problem, poput zamorčića u lavirintu. Sofi želi da pomogne ljudima, Mambru želi da ide kući, Katja je nekad žellela Mambrua. Damir želi da se rat završi, Nikola želi fudbalsku loptu, a Bi ne zna šta želi. Ali ono što želimo, rijetko kad je ono što nam treba. Humor, drama, emocije, rutina, opasnost, nada: sve to stane u jedan savršeni dan.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=kThYBVvJoag

GRIMIZNI VRH (CRIMSON PEAK)
U kinima od 15. oktobra 2015.
Režija: Guillermo del Toro
Uloge: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam i Jim Beaver
Žanr: ljubavni, horor, fantazija
Scenario: Guillermo del Toro i Matthew Robbins
Studio: Universal
Sadržaj: Kad joj srce ukrade zavodljivi neznanac, mlada žena će otići u kuću od cigle crvene kao krv na vrhu planine: mjesto prepuno tajni koje će je proganjati zauvijek. Između želje i tame, između misterije i ludila, leži istina iza Grimiznog Vrha.
Iz mašte reditelja Giljerma del Tora stiže gotska ljubavna priča, u kojoj glume Tom Hidlston, Džesika Častejn, Mia Vašikovska i Čarli Hanam.
Smješten u 1901, „Grimizni Vrh“ je dobio stilizovan, savremeni gotski izgled preko Del Torovog očaravajućeg vizuelnog stila. Publika će biti odvedena na zastrašujuće mjesto poput nijednog drugog, gde snijeg krvari crvenom bojom i svaki ćošak krije fantoma koji će vam ostati u mislima dugo poslije kraja filma.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=0ucUGyQDnxk

IGRA U TAMI
U kinima od 12. novembra
Režija: Jug Radivojević
Uloge: Viktor Savić, Tamara Dragičević, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić, Srđan Maletić
Po istoimenoj drami Đorđa Milosavljevića
Scenografija: Aleksandar Denić
Producent: Vuk Kostić
Žanr: ljubavna drama
Trajanje: 95 minuta
Sadržaj: „Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovjetkom “ Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i ljepotom Aska uspjeva da u Vuku probudi ljubav, čovječnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korjena menja.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=LYTDj6ERc64&feature=youtu.be

STIV DŽOBS (STEVE JOBS)
U kinima od 26. novembra 2015.
Režija: Danny Boyle
Uloge: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine
Waterston, Michael Stuhlbarg
Scenario: Aaron Sorkin
Žanr: Drama
Studio: Universal
Sadržaj: Smješten iza kulisa tri legendarna predstavljanja proizvoda, zaključno sa 1998. i otkrivanjem AjMeka, „Stiv Džobs“ nas vodi iza scene digitalne revolucije i prikazuje nam intimni portret genijalnog čovjeka u njenom epicentru.
Film režira Oskarovac Deni Bojl prema scenariju Oskarovca Arona Sorkina, na osnovu najprodavanije biografije o osnivaču Aplea koju je napisao Volter Ajzakson. Producenti filma su Mark Gordon, Gajmon Kasadi, Skot Rudin, Bojl i Oskarovac Kristijan Kolson.
Majkl Fasbender igra Stiva Džobsa, osnivača Aplea, uz oskarovku Kejt Vinslet, koja igra Džoanu Hofman, bivšu direktorku marketinga u Macintoshu. Stiva Voznijaka, suosnivača Aplea, igra Set Rogen, dok Džef Denijels igra bivšeg direktora Aplea, Džona Skalija. U filmu još igraju i Ketrin Voterston, u ulozi Krisen Brenan, bivše djevojke Stiva Džobsa i Majkl Stulbarg, kao Endi Harcfeld, jedan od originalnih članova Aple Macintosh razvojnog tima.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=zZ1tdll16AQ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno