Zabava

UNA FILM – najave za juli i august

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljamo filmove koje će UNA FILM distribuirati u narednom periodu.

NEBODER (SKYSCRAPER)

U kinima od 12. jula 2018.

Režija: Rawson Marshall Thurber

Uloge: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures

Planetarna zvijezda, Dwayne Johnson, glavni je glumac u uzbudljivom i napetom akcionom trileru NEBODER. Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sawyer, sada radi kao obezbjeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkrit će da najviša i najsigurnija zgrada na svijetu završava u plamenu. Dok čovjek za kojim se traga bježi, Sawyer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

MAMA MIA! IDEMO PONOVO (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)

Premijera 18.07. 2018. u odabranim kinima

U kinima od 19. jula 2018. godine

Režija i scenario: Ol Parker

Uloge: Meryl Streep, Lily James, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stallen Skarsgard, Dominic Cooper, Cher

Žanr: Mjuzikl

Studio: Universal Pictures

Deset godina poslije filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom svijeta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pjesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dijela, koju je obogatila Lily James (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Donne, ova muzička komedija u naša kina stiže 19. jula 2018. godine. Ulogu Donne i ovoga puta tumačit će jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meryl Streep, zajedno sa sa Julie Walters kao Rosie i Christine Baranski u ulozi Tanye. Amanda Seyfried i Dominic Cooper i u nastavku su Sophie i Sky, dok se Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård i oskarovac Colin Firth vraćaju ulogama potencijalnih Sophienih očeva, Sama, Billa i Harrya. Radnja filma nas vraća naprijed – nazad kroz vrijeme kako bismo vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

“Mama Mia! Idemo ponovo” i ovoga puta produciraju Judy Craymer i Gary Goetzman, dok je Craymer takođe i jedan od tvoraca i producent svjetski poznatog i uspješnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i redatelj ovog nastavka. Benny Andersson i Björn Ulvaeus radili su muziku i tekst za ovaj film.

Partner filma – Vegeta NATUR

NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE (MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT)

U kinima od 26. jula 2018.

Režija: Christopher McQuarrie

Uloge: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt

Scenario: Christopher McQuarrie, Dylan Kussman

Žanr: Akcija, triler

Studio: Paramount Pictures

Najbolje namjere često se obiju o glavu. U filmu NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE zatičemo Ethan Hunta (Tom Cruise) i njegov tim (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), zajedno sa nekim poznatim saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno