PERO Zenica
Ljudi

Umro Jasmin Fejzić

Umro Jasmin Fejzić. Danas je na Ahiret preselio naš Zeničanin Jasmin Fejzić.

Jasmin je bio vanserijski umjetnik Zenice koji je svojom kreativnošću, talentom i radom ostavio neizbrisiv trag kod mnogih ljubitelja umjetnosti i historije BiH.

Rahmetli Jasmin Fejzić najbolje o sebi je govorio svojim djelima-svojim Ilirskim brodom koji je usidren kod njegove kuće na Carini, katapultima, stećcima, prelijepim rukotvorinama kojih je napravio na hiljade, i koje krase kuće i prostore širom svijeta.

Rahmetli Jasmin će mnogo nedostajati svojoj porodici, svojim prijateljima. Zenica je izgubila velikog umjetnika. Rahmet njegovoj lijepoj duši i da mu dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet, a njegovoj porodici sabur..

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...