Zločini

Ukrali sladolede, odbacili frižider

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, gdje su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

U Ulici Aska Borića broj 35, grad Zenica, izvršeno je krivično djelo krađe frižidera sa sladoledom, vlasništo I. Novina, na stadionu Papirna pronađen je otuđeni frižider iz kojeg je otuđena veća količina sladoleda. Izvršen uviđaj.

U ulici Željeznička, od strane K.M. izvršena je paljevina ulaznih vrata stana, vlasništvo V.R. U 01,30 sati, lice K.M. je od strane policijskih službenika lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama.

U ulici Crkvice, izvršeno je krivično djelo teška krađa u benzinsku pumpu „Petrol“, kojom prilikom je iz iste otuđena neutvrđena količina cigareta i srećki Lutrije BiH. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

Na području kantona evidentirano je četrnaest saobraćajnih nezgoda, u jednoj saobraćajnoj nezgodi, jedno lice je zadobilo lake tjelesne povrede. Na svim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja. Na području MUP-a ZDK evidentirana su dva požara. Na području ZE-DO kantona nije bilo eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno