Zločini

Ukradeni sef, garderoba…

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, gdje je šest lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevimaintervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

U ul. Sarajevska do br. 295, Grad Zenica, izvršeno je krivično teške krađe u kuću vl. L.S., iz koje je tom prilikom otuđen jedan metalni sef dimenzija 45x30x35 cm, u kojem su se nalazila dva ručna muška sata marke “Brajtling” i “Omega”. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I Zenica.

U ul. 9Maj br.5, Grad Zenica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl. H.H., kojom prilikom je iz iste otuđena jedna veća vreća garderobe. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I Zenica.

Na području ZE-DO kantona dogodilo se jedanest saobraćajnih nezgoda, u četri SN, su četiri lice zadobila lakše tjelesne povrede. Na svim putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez problema. Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija. MUP ZDK

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem