Sudske klupe

Uhapšen Miro Banović, pretresene apoteke Europharm, oduzeto 37.420 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uhapšen Miro Banović, pretresene apoteke Europharm, oduzeto 37.420 KM – U nastavku aktivnosti koje se poduzimaju u okviru policijske akcije kodnog naziva “MREŽA”,  u skladu sa naredbom Općinskog suda u Zenici, izvršeni su pretresi apoteka “EUROPHARM” u ulici Blatuša br.7 i ulici Masarykova br.38, kao i pretres stana na adresi Jalimamov put br. 7, koji koristi lice B.M. iz Zenice.

 Tom prilikom pronađeni su i privremeno oduzeti: novac u iznosu od 37.420,00 KM, 9210 tableta sa psihoaktivnim komponentama i 2 mobilna telefonska aparata.

Fotka II pretres zenica juni 2016U ovim pretresima pored policijskih službenika učestvovali su i inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove, koji su tom prilikom poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

 Prilikom pretresa lice B.M., rođeno 1962. godine, iz Zenice, je lišeno slobode i sprovedeno u službene prostorije, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.  MUP ZDK

Kako saznajemo, uhapšeni je Miro Banović iz Zenice

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno