Zenica

Ugovor o pružanju usluga Dom porodice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ugovor o pružanju usluga Dom porodice – U prostorijama Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, potpisan je Ugovor o pružanju usluga u JU „Dom-porodica“ Zenica, koja na području Zeničko-dobojskog kantona djeluje od 1960. godine.

Potpisivanju Ugovora su pristupili predstavnici slijedećih ugovornih strana: u ime Vlade Zeničko-dobojskog kantona-Nurđehan Šahinović, ministar Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, Branko Dilber, direktor JU „Dom-porodica” Zenica i Zijad Softić, pomoćnik gradonačelnika za društvene djelatnosti i socijalnu zaštitu, u ime Husejina Smajlovića, gradonačelnika Zenice.

Potpisivanjem ovog ugovora stavljen je van snage Ugovor o uslovima smještaja i izdržavanja štićenika u JU „Dom-porodica“ Zenica, od 19.06.1998. godine zbog pokrenutih procesa transformacije i deinstitucionalizacije u oblasti zbrinjavanja djece i mladih bez roditeljskog staranja.

Ministarstvo za rad , socijalnu politiku i izbjeglice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno