Nogomet

UEFA Grasroots dan se održava 23. septembra u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UEFA Grasroots dan se održava 23. septembra u Zenici – NS/FS BiH se i ove godine pridružuje obilježavanju UEFA Grassroots dana manifestacijom koja će biti održana u subotu, 23. septembra od 11.00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Na manifestaciji će učestvovati djevojčice i dječaci od 8 do 10 godina, polaznici škola fudbala Bambinosi Sarajevo, Bambi Tuzla, OFK Bihać, BSK Banja Luka, FA Josip Katalinski-Škija Sarajevo, FK Glasinac Sokolac, ŠF Piksi Pale, NK Fojnica, Don Bosko Žepče, FK Čelik Zenica, ŠF Omladinac Banja Luka,UG Respect Sarajevo, FA Goražde, NK Hajduk Orašje, NK Kosova, OFK Zenit Bijeljina.

Grassrots manifestacija će imati zabavni, ali i edukativni karakter. Sa najmlađim fudbalerkama i fudbalerima će raditi treneri iz omladinskih selekcija BiH Zoran Erbez, Denis Malešević, Amir Japaur, kao i treneri golmana Adnan Gušo, Goran Brašnić i Siniša Mrkobrada.

(NFSBIH)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno