Zenica

Udruženje poslodavaca Zenica: svake srijede od 10 do 17h “Dani otvorenih vrata Udruženja”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje poslodavaca Zenica: svake srijede od 10 do 17h “Dani otvorenih vrata Udruženja” – “Udruženje poslodavaca Zenica će od oktobra mjeseca 2017.godine svake srijede u periodu od 10:00 – 17:00 organizovati Dane otvorenih vrata Udruženja.

Cilj nam je upoznati gardjane, studente , poslodavce i srednjoškolce sa aktivnostima i mogućnostima našeg udruženja .Kroz zajednički dijalog i razmjenu iskustava možemo uticati na stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenje poduzetničke kulture te umrežavanje postojećih i potencijalnih poduzetnika, a sve u svrhu otvaranja novih radnih mjesta.Samo zajedno , kroz konstruktivni dijalog Zenicu možemo učiniti boljim gradom,

Pozivamo sve građane, poduzetnike, studente i srednjoškolce da nas posjete, upoznaju se sa našim radom i aktivnostima i da se druže sa nama uz razgovor i kaficu.
Dođite, čekamo Vas u prostorijama Udruženja poslodavaca Zenica, Vojvodića put bb.

Vaše udruženje poslodavaca Zenica
Vojvodića put bb (zgrada Hadžćinica iza pošte 6)
tel 032 221 960



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno