Zenica

Udruženje nacionalnih manjina iz Zenice: podjela kurbanskog mesa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje nacionalnih manjina iz Zenice: podjela kurbanskog mesa – Dana 02.09.2017. godine Udruženje nacionalnih manjina iz Zenice je izvršilo podjelu kurbanskog mesa članovima Udruženja i svim ostalim pripadnicima nacionalnih manjina, a zahvaljujući donaciji Gazi Husrev-begove medrese iz Sarajeva.

Na ovaj način je preko 120 porodica koje žive na rubu egzistencije obradovano na ove mubarek dane.

Uz vrijedne volontere, učešće u ovoj akciji je preuzeo i sam predsjednik Udruženja nacionalnih manjina iz Zenice gdin. Refik Crnović. Također, akciji se priključio i gdin. Asim Ako Musić, vijećnik u vijeću grada Zenice ispred nacionalnih manjina, koji je tokom cijelog dana zajedno sa volonterima Udruženja obilazio najugroženije porodice, te se upoznao sa njihovim problemima.

U prilogu Vam dostavljamo nekoliko fotografija sa današnje akcije. Nadamo se da ćete naše obavještenje prenjeti javnosti, te vam ovom prilikom upućujemo najiskrenije čestitike povodom kurban Bajrama.

Srdačno Vam se zahvaljujemo na saradnji.

S poštovanjem,
Asim Musić, sekretar Udruženja

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno