Biznis

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće predstavilo novu kampanju za 2019.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Udruženje „Kupujmo i  koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH„ danas je sa svojim članicama predstavilo novu kampanju Kupujmo domaće za 2019. godinu.
– Prisustvovali su predstavnici više od 40 bh. firmi, predstavili smo retrospektivu svega onoga što smo dosad radili, te planirane aktivnosti za 2019. Reakcije su bile pozitivne od naših ključnih partnera koji su bili i dosad uključeni u ovu kampanju – kazao je Feni predsjednik tog udruženja Admir Kapo.
 
Što se tiče koncepta za 2019. godinu, kako je dodao, u fokusu su savršeni proizvodi koji će biti dio kreative uz domaće firme koje i održavaju ovaj ekonomski sistem, a bit će uključena i djeca koja su budućnost ove zemlje.
 
– Ukoliko poredimo 2014. sa 2019. možemo reći da su napravljeni ogromni pomaci. Međutim, to nije ni blizu onoga čemu težimo i pred nama je ogroman posao. Ovo je jedinstven projekt koji nije ni pod kakvim pritiskom, jednostavno okuplja firme koje osjećaju da trebamo komunicirati u tom smjeru da bi se naši građani počeli značajnije okretati domaćim proizvodima – kazao je Kapo govoreći o efektima dosadašnjih kampanja.    
 
Pomaka ima, naglasio je Kapo, a sama činjenica da su sve kompanije koje su bile u prvoj kampanji, sada i u šestoj, dovoljno pokazuje da imaju interes jer u protivnom ne bi bile dio tog projekta.       
 
-Što se tiče podataka, imali smo više od 38 miliona prikazivanja po društvenim mrežama, kao i više od milion sekundi, a od toga više od 700 hiljada sekundi u udarnim terminima na najgledanijim televizijama, zatim 700 javnih nastupa, gostovanja, oglašavanje na brendiranim tramvajima i autobusima koji i sada kruže Sarajevom, desetine javnih tribina za naše ljude u dijaspori i drugo – naveo je Kapo.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno