Info

Udruženje i Servis centar „DLAN“: Humanitarni bazar – petak 23.12.2022.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje i Servis centar „DLAN“: Humanitarni bazar – petak 23.12.2022. – Koristimo priliku da vas pozovemo da kroz podršku koju ćete dati našoj misiji pružite ruku podrške našim korisnicima.

Udruženje i Servis centar „DLAN“ Zenica organizuju humanitarni bazar u petak23.12.2022. u holu shopping centra CITY (Džananović) na Kamberovića polju u Zenici. Bazar će se održati u periodu od 13 do 19 sati.

Posjetioci bazara na raspolaganju će imati unikatne rukotvorine nastale na radionicama u sklopu Servis centra (nakit, predmete ukrašene decoupage tehnikom, ruže od krep papira, proizvode iz radionice krojenja i šivenja, sitne kolačiće i još mnogo toga). Radionice su realizirane uz veliku podršku grupe majki naših korisnika, stručnog tima i vrijednih ruku korisnika naših usluga.

Cilj nam je da kroz ovu aktivnost prikupimo novac koji ide u fond za pružanje usluga našim korisnicima koje su za njih potpuno besplatne.
Dođite da se družimo, zabavimo ali i zajedno odaberemo unikatan poklon za vama drage osobe ukoliko to još uvijek niste učnili.

Dobro nam došli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno