Zenica

Udruženja „Bijela Orhideja“ – Projekat: „Očuvajmo i zaštitimo naše rijeke“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Projekat „Očuvajmo i zaštitimo naše rijeke“ dobio je podršku za realizaciju od MINISTARSTVA za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona. Riječ je o projektu na kojem je učešće uzelo 50 mladih ljudi sa područja ZDK. Cilj projekta je bio povečati svijest mladi o zaštiti životne sredine i prirodnog okoliša.

U sklopu aktivnosti projekta na temu „Očuvajmo i zaštitimo naše rijeke“ jedan od zadataka je provođenje anketnog upitnika, gdje su učesnici pristupili radu u davanju pismnih i usmenih odgovora, kako bi se napravila analiza znanja prije i poslije teoretskog djela predavanja. Koordinacija učesnika sa trenericom/predavačem, dipl. soc. sci g.đom Amelom Limani, koja je održala dvodnevno predavanje 14. i 15. decembra 2017. godine sa različitim grupama bila je odlična, a učesnici su kroz realizaciju projekta osnaženi znanjem na ovu temu, kazala nam je predsjednica udruženja „Bijela Orhideja“ Nerma Hamzić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno