Politika

Udruga Zaboravljenih Branitelja – Boraca BiH – Saopštenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruga Zaboravljenih Branitelja – Boraca BiH – Saopštenje za javnost – Radi objektivnog informisana , obavještavamo javnost da je javno preduzeće „Parking Servis“d.o.o Zenica dana 27,06.2018,godine svojim dopisom obavjestilo pravni subjekt Društvo za trgovinu i usluge d.o.o.Zenica da raskine Ugovor o zakupu parking prostora na istoćnoj strani stadijona Bilino Polje od 01.02.2018.godine.

Udruga zaboravljenih branitelja i boraca BiH i ZE-DO Kantona i Opštinski odbor Zenica, izvještavaju demobilizirane branitelje koji su na ovaj naćin osiguravali egzistenciju. Navedeni parking prostorje uz saglasnost gradonaćelnika Fuada Kasumovića dat na korištenje preduzeću „ Han Grupa“ d.o.o.Zenica koje je registrovano 13.03. 2018 godine.

Obrazloženje gradonaćelnika da je saglasnost data s ciljem poboljšanja usluge građanima, te pomoć „Čeliku“ Zenica kao i unapređenju sveukupne slikeKluba nije uvjerljivo prema nezvanićnim saznanjima novi zakupaci su osobe bliske gradonaćelniku Fuadu Kasumoviću, što govori da gradonačelniku Zenice i njegovom Nezavisnom Bloku nije stalo do braniteljske populacije za čiji se boljitak tobože bori. Demobilizirani branitelji takvu licjemernu politiku će znati kaznit na oktobarskim izborima.

U prilog ovog sapćenja dostavljamo vam i kopiju obavjesti o raskidu raskidu ugovora o zakupu prostora i saglasnosti gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.

S poštovanjem ,
Pedsjednik
Anton Ivanković
Predsjednik OO Zenica , Udruge Zaboravljenih Branitelja – Boraca BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno