Zenica

Udri muški: NGG Za Čelik o protestima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udri muški: NGG Za Čelik o protestima- Ispred Neformalne grupe građana “Za Čelik” Tarik Ajanović je za Udri Muški govorio o odluci građana da ne daju simbol Zenice. U subotnjoj mirnoj štenji preko 5.000 ljudi je poručilo da ne želi gašenje kluba iz Zenice, i da ih niko ne može potkupiti da odustanu od borbe za spas “Čelika”.

Tvrdeći da Uprava kluba danas okuplja politički podobne ljude u skupštini koji ne smiju da donesu odluke bez onoga što će im se nametnuti s vrha, smatra da se klub treba depolitizirati maksimalno, kako bi u njemu učestvovali oni koji ga vole, koji žele da rade, a ne samo oni koji imaju pravo da rade putem političkih veza.

U novom statutu vide priliku da pored toga što bi se klub otvorio za nove ljude, omogućio bi dovođenje novih investitora u klub, kaže Ajanović.

Više pogledajte u videu UDRI MUŠKI:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno