Info

Učiteljica nakon učešća na kreativnoj radionici Agencije ZEDA, samostalno organizovala radionicu za svoje učenike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Agencija ZEDA u okviru projekta “Budi kreativan i ti!” organizuje kreativne radionice koje imaju za cilj učesnike naučiti novim vještinama i ojačati njihove kompetencije. Danas hobi, sutra posao!
Brojni hobiji upravo su na ovakav način počeli, a potom se vremenom pretvorili u ozbiljan posao.
-„Sretni smo kada na našim radionicama učestvuju mladi koji su došli naučiti nešto novo što će pretvoriti u hobi koji im sutra može biti nešto što će usavršiti i od čega će zarađivati. Veliki nam je podstrek za dalje kada nakon učešća na radionicama, dobijemo povratnu informaciju i fotografije radova onih učesnika koji su samostalno nastavili kreirati nakon učešća na našim radionicama. To znači da je radionica samo početak, a da velike stvari tek slijede“ – rekla je Ajna Dedić, PR manager Agencije ZEDA.

Na posljednjoj realizovanoj radionici Agencije ZEDA, “Scrapbooking” učestvovala je učiteljica Nermina Bešlagić-Drino koja je potom sa svojim učenicima IV razreda Osnovne škole “Mehmedalija Mak Dizdar” iz Dobrinja kod Visokog, organizovala kreativnu radionicu.
-“Učenici su radili na sveskama, a ne kao mi na rokovnicima. Improvizovali smo od materijala koji smo imali i napravili unikatne sveske na kojima su učenici izrazili svoju kreativnost i dali mašti na volju. Hvala Agenciji ZEDA koja mi je omogućila da učestvujem na kreativnim radionicama i da nove vještine podijelim sa učenicima” – rekla je Nermina koja je na ovaj način sebi osigurala mjesto za učešće na svim kreativnim radionicama Agencije ZEDA na kojima bude željela učestvovati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno