Kultura

Učenici OGŠ ‘Jakov Gotovac’ PO Busovača posjetili BNP Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Učenici i nastavnici Osnovne glazbene škole ”Jakov Gotovac”, područni odjel Busovača, pod vodstvom voditeljice Odjela prof. Davorke Dujmušić, posjetili su u ponedjeljak Bosansko narodno pozorište (BNP) Zenica.

Tom prigodom voditelj Službe marketinga BNP-a Zenica Elvir Škiljo upoznao je učenike i nastavnike s radom i aktivnostima spomenute kulturne ustanove.

Posjetu BNP-u Zenica pridružile su se i busovačke pjesnikinje Mirjana Jezildžić i Sadeta Hodžić te su autorske zbirke pjesama darovale Knjižnici BNP-a Zenica.

Učenici su u Bosanskom narodnom pozorištu pogledali predstavu za djecu ”Bilo jednom jedno jaje”, u izvedbi Pozorišta lutaka Mostar, a koja je odigrana u sklopu 27. međunarodne kulturne manifestacije ”Zeničko proljeće” 2024.

Profesorica Davorka Dujmušić kazala je medijima kako će Osnovna glazbena škola ”Jakov Gotovac” područni odjel Busovača i dalje kroz svoj rad doprinositi kulturnom uzdizanju učenika, ali i ugodnom druženju i razvijanju prijateljstava kroz glazbu koja povezuje ljude i potiče na kreativnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno