PERO Zenica
Info

Učenici JU Škola za odgoj osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica, posjetili tvornicu “Vispak”

Danas su učenici JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica, posjetili tvornicu “Vispak” iz Visokog, gdje su se upoznali sa načinom rada u tvornici. U vrlo toploj atmosferi, ljubazni domaćini su prezentirali našim učenicima svoje proizvode, kao i pogone u samoj tvornici. Prema riječima Tarika Salčinovića, direktora škole, želimo da ova saradnja postane tradicionalna i u narednom periodu. Ovom prilikom se zahvaljujem ljubaznom menadžmentu visočke tvornice na iskazanoj dobrodošlici.

Na kraju današnje posjete, učenici su dobili prigodne poklon pakete sa proizvodima iz bogatog asortimana tvornice “Vispak” Visoko.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...