Zenica

U Zenici se održava trening na temu „Pisanje životopisa (CV) i prezentacija tokom procesa intervjua“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sklopu projekta „Dani zeničke mladosti“ u Zenici se održava trening na temu „Pisanje životopisa (CV) i prezentacija tokom procesa intervjua“, za članice i članove Koalicije positive Tolerance i mladih grada Zenice.

Trening se održava u organizaciji Komisije za mlade koja djeluje pri Gradskom vijeću Zenica, a u saradnji sa Misijom OSCE-a u Bosni i Hercegovini i Koalicijom positive Tolerance.

Cilj treninga je osnažiti mlade i pripremiti ih za izazove s kojima će se susretati nakon završetka formalnog obrazovanja.

Na početku treninga prisutnima se obratio gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, koji se ovom prilikom zahvalio Misiji OSCE-a u Bosni i Hercegovini na podršci koju pruža mladima u Zenici i BiH.

„Mladi su naša budućnost i trebaju biti i naš korektivni faktor. Gradska uprava Zenica na čelu sa mnom nastoji kreirati i podržati programe čiji je cilj poboljšanje položaja mladih u našem gradu i u tom smislu izdvajamo i značajna finansijska sredstva“, poručio je gradonačelnik Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno