Info

FOTO: U Zenici održan turnir u plesovima

Shadows - turnir u Zenici
Shadows - turnir u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici održan turnir u latinoameričkim i standardnim plesovima – U Gradskoj areni u Zenici danas je održan bodovni turnir u latinoameričkim i standardnim plesovima te takmičenje latinoformacija i solo plesa u organizaciji Plesno modnog studija “Shadows” iz Zenice i Plesnog saveza Bosne i Hercegovine.

Zenica je danas bila domaćin za preko 300 takmičara iz Sarajeva, Tuzle, Banje Luke, Mostara, Bosanske Krupe, Bihaća, Cazina i drugih bh. gradova odakle su plesni klubovi i takmičari došli kako bi danas u Gradskoj areni pokazalo svoj plesni talenat.

Najuspješniji klub na današnjem bodovnom turniru je “Astorija” iz Sarajeva koja je osvojila ukupno 32 priznanja, dok je drugoplasirana ekipa “Shadows” sa 17 priznanja. Treće mjesto pripalo je klubu “Sandoval” iz Tuzle koji je osvojio osam priznanja, dok se na četvrtom mjestu se našao klub “Ritam” iz Srbca sa četiri priznanja. Sa po dva priznanja su “DCC” Sarajevo, “Enigma” Cazin, “Gemma” Banja Luka i “Romantik” Sarajevo.

Osnivač Plesno-modnog studija “Shadows” i organizator današnjeg turnira, Semir Šerić, zadovoljan je nastupima takmičara i organizacijom takmičenja.

“S obzirom da je danas kroz ovu dvoranu prodefilovao veliki broj ljudi, a i danas se odazvao veliki broj takmičara iz cijele Bosne i Hercegovine. Svakako, zadovoljan sam i rezultatima svoga kluba gdje smo osvojili oko 15 prvih mjesta te smo u takmičenju u formacijama osvojili dva prva mjesta. Svakako, veliko hvala svima što su se odazvali današnjem takmičenju u Zenici”, zaključio je Šerić.

Za Shadows 1 mjesta osvojili su-Andrej Buhić -Sajra Nemeljaković
-Damir Nadarević -Luna Damjanović-3 prva mjesta
-Kenan Bajramović-Taiša Mlinarić
-Almin Omerdić-Iman Ramadan
-Nedžad Nurković-Emra Durmić
-Kavaz Nermin -Lamija Gazić
-Hadžić Hena-solo
-Ciciban Latino formacija
-Pionirska Latino formacija
Svi plesni klubovi ističu da kao i uvijek organizacija takmičenja u Zenici koje pravi Shadows je na vrhunskom nivou. Klub se zahvaljuje JP za upravljanje sportskim objektima, kao našem partneru i ovaj put kao i gradskoj upravi u čijem sklopu radi JP.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno