PERO Zenica
Zenica

U Zenici održan Međunarodni skup Alfista

U Zenici održan Međunarodni skup Alfista – Zenica je danas bila u znaku vikend druženja ljubitelja automobila marke Alfa Romeo. Alfa Romeo Club iz Zenice bio je domaćin drugog Međunarodnog skupa Alfista, koji su u Zenicu doputovali iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i zemalja regiona.

Jutros je veliki broj Zeničana privukla impresivna izložba Alfi i humanitarna tombola na centralnom gradskom trgu. Oko 150 vozila bilo je poredano duž šetališta od Robne kuće Bosna, do Kamenog mosta. Nakon defilea ulicama grada, 30-ak spremnih Alfi učestvovalo je u auto-trkama, priređenim na dionici Glavne gradske magistrale, između kružnih raskrsnica na Mokušnicama i Bojinom viru. Skupovi Alfista uvijek su humanitarnog karaktera. Tako je bilo i ovaj put.

Subotu su ljubitelji ove marke automobila proveli u obilasku znamenitosti grada, te u druženju na Smetovima. (S.S. RTVZE)

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...