Politika

U Zenici formiran kantonalni izborni štab Saveza za bolju budućnost BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na nedavno održanoj prvoj konstituirajućoj sjednici u prostorijama Saveza za bolju budućnost BiH Zeničko-dobojskog kantona, formiran je Kantonalni izborni štab ove stranke za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

Utvrđeni su jasni ciljevi, redovno zasjedanje tijela i plan aktivnosti koji će se sprovoditi u svrhu postizanja što boljeg izbornog rezultata.

Formirano je više radnih tijela od kojih su osnovne: komisija za finansije, komisija za medijsko marketinšku djelatnost i predstavljanje, komisija za rad s posmatračima te odnose s Izbornom komisijom.

U ozbiljnoj i konstruktivnoj radnoj atmosferi na čelu sa Adnanom Jupićem, predsjednikom Kantonalnog izbornog štaba i ministra zdravstva u Vladi ZDK, SBB najavljuje ambicioznu, optimističnu borbu i rezultate na predstojećim izborima kao uzorit i ugodan prostor za život svih građana.

Uz predsjednika Kantonalnog izbornog štaba bit će kantonalna zastupnica u Skupštini ZDK Meldina Ugarak kao direktor Izbornog štaba i Nasir Beganović kao savjetnik. Također, na ovome sastanku odlučeno je da pomoćnik direktora za finansija bude Mehanović Ekrem, dok su za saradnju sa Centralnom izbornom komisijom i rad sa posmatračima izabrani Fehim Muratović, Aldin Isaković i Jasmin Hodžić.

Marketing, odnose sa javnošću i medijima, kao i organizaciju predizbornih skupova po odluci predsjednika vodit će Semir Šabić, dok je za sekretara izabrana Amela Talić-Kasap.

“Ojačani, podmlađeni i predvođeni iskusnim kadorovima potpuno spremni dočekujemo izborne cikluse i sigurni smo u ubjedljivu pobjednu i odličan izborni rezultat u Zeničko-dobojskom kantonu”- izjavio je predsjednik Kantonalnog izbornog štaba SBB-a ZDK Adnan Jupić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno