Zločini

U ulici Sestara Ditrih ukraden golf, na Mošćanici razbojništvo i nanošenje lakih tjelesnih povreda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 24.05.2023.godine, u vremenu od 07,30 do 14,00 sati, u ulici Sestara Ditrih, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” putničkog motornog vozila marke “VW-Golf”, vlasništvo L.O. iz Zenice. Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U 15,25 sati, od strane policijskih službenika, u ulici Nurije Pozderca u Zenici, otuđeno vozilo je pronađeno a nakon izvršenog uviđaja, vraćeno vlasniku. O svemu navedenom, upoznat je dežurni kantonalni tužilac.

Dana 23.05.2023.godine, u vremenu od 22,20 do 22,30 sati, u mjestu Mošćanica, od strane lica K.E. (2004.) iz Zenice i još dva lica čiji identitet se utvrđuje, izvršeno je krivično djelo “Razbojništvo” nad licem H.M. (1994.) iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno