Zločini

U ulici Sestara Ditrih ukraden golf, na Mošćanici razbojništvo i nanošenje lakih tjelesnih povreda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 24.05.2023.godine, u vremenu od 07,30 do 14,00 sati, u ulici Sestara Ditrih, izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” putničkog motornog vozila marke “VW-Golf”, vlasništvo L.O. iz Zenice. Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U 15,25 sati, od strane policijskih službenika, u ulici Nurije Pozderca u Zenici, otuđeno vozilo je pronađeno a nakon izvršenog uviđaja, vraćeno vlasniku. O svemu navedenom, upoznat je dežurni kantonalni tužilac.

Dana 23.05.2023.godine, u vremenu od 22,20 do 22,30 sati, u mjestu Mošćanica, od strane lica K.E. (2004.) iz Zenice i još dva lica čiji identitet se utvrđuje, izvršeno je krivično djelo “Razbojništvo” nad licem H.M. (1994.) iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno