Zločini

U Travničkoj pronađena droga, u ulici Talića brdo provaljeno u stan i ukraden novac, novčanik i dokumenti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 05.02.2024. godine, u 12,00 sati, u ulici Travnička cesta, od strane lica I.A. (rođen 1983. godine) iz Zenice izvršeno je krivično dijelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Izvršenim legitimisanjem i pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije i jedan upakovan sadržaj biljne materije, koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu. Lice I.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 05.02.2024. godine oko 15,15 sati, u ulici Talića brdo, od strane nepoznate osobe izvršeno je krivično djelo “Teška krađa” u stan vlasništvo Č.E. iz Zenice.

Tom prilikom otuđen je određeni iznos novca, jedan novčanik i dokumenti na ime oštećene. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno