Zločini

U Travničkoj i Novoj Zenici pronađen “speed”, u ulici Kamberovića čikma “marihuana”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 23.05.2024. godine, u 15,00 sati, u ulici Travnička, od strane lica S.A., rođen 1990. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Izvršenim legitimisanjem i pregledom navedenog lica kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, bruto težine 1,65 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice S.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 23.05.2024. godine, u 16,50 sati, u ulici Velikog Sudije Građeše, od strane lica D.A., rođen 1986. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” . Izvršenim legitimisanjem i pregledom navedenog lica kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, bruto težine 0,80 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice D.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 23.05.2024. godine, u 12,05 sati, u ulici Kamberovića čikma, od strane lica J.E., rođen 2000. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Izvršenim legitimisanjem i pregledom navedenog lica od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, bruto težine 17,50 grama. Pronađena materija je oduzeta, a lice J.E. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno