Zenica

U toku saniranje stepeništa prema Osnovnoj školi “Mak Dizdar”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska uprava Zenica svakodnevno implementira projekte koji imaju za cilj unapređenje života u gradu, a trenutno je u toku saniranje stepeništa prema Osnovnoj školi “Mak Dizdar”.

Inače, ove stepenice svakodnevno koriste brojni građani, a radovi su, nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke, povjereni firmi Obrt “Meta-B” iz Zavidovića.

Vrijednost radova iznosi 17.307,07 KM sa PDV-om, a krajnji rok za završetak radova je 30 radnih dana od dana uvođenja u posao.

“Nastojimo raditi sve ono što će unaprijediti uslove života za naše građane. Realiziramo velike projekte poput nove zgrade Hitne pomoći, zatvorenog olimpijskog bazena, sanacije krova pozorišta, gasifikacije… Međutim, svakako da ne zapostavljamo i nešto manje projekte, ali itekako važne, poput ovog koji će olakšati mještanima Crkvica, kao i najmlađim sugrađanima, da lakše dođu do svojih kuća”, kazao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno