Ostali sportovi

U toku projekat ŠK “Čelik” Zenica “Šah u škole”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvenstva osnovnih i srednjih škola Grada Zenice za 2019. godinu (Projekat ŠK “Čelik” Zenica “Šah u škole”),  krenuo je “punom parom” pojedinačnim prvenstvima škola. Učestvuje 14 osnovnih i 8 srednjih škola. Pojedinačna prvenstva traju od 15.10. – 19.12.2018. godine, dok će se ekipna, odnosno finalna prvenstva  osnovnih i srednjih škola održati krajem marta ili početkom aprila 2019. godine,  saopštavaju iz ŠK Čelik Zenica.

Do sada su održana pojedinačna prvenstva u OŠ “Edhem Mulabdić”, PU “Prva osnovna Montessori škola” i u Međunarodnoj školi na Bilmišću (Richmond Park International School). Sve rezultate i konačne poretke imate na chessresults.

Troje prvoplasiranih dobijaju diplome, a škole zahvalnice. Ekipe, odnosno reprezentacije škola sastojaće se od trojice prvoplasiranih dječaka i najbolje plasirane djevojčice, te od dvije rezerve.

E.Imamović, Foto ŠK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno