Biznis Info

U toku prijave na Javni poziv za finansiranje biznisa marginaliziranih grupa žena i pripadnika drugih marginaliziranih grupa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Grad Zenica u partnerstvu sa USAID-ovim Programom podrške zaštite ljudskih prava (USAID/INSPIRE) objavio je Javni poziv za finansiranje biznisa marginaliziranih grupa žena i pripadnika drugih marginaliziranih grupa.

Radi se o Javnom pozivu koji podrazumijeva podršku razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća marginaliziranih grupa i pripadnika drugih marginaliziranih grupa i to žrtava nasilja, samohranih roditelja, neaposlenih mladih do 35 godina, dugoročno nezaposlenih ne uzimajući u obzir godine starosti, osoba s invaliditetom ili s djetetom s invaliditetom, osoba iz ruralnih sredina te osoba koje su na neki drugi način marginalizirane.

Iznos traženih sredstava po prijavi ne može biti manji od 10.000,00 KM, niti veći od 12.000,00 KM.

Sredinom prošle sedmice u Gradskoj upravi Zenica je održana informativna radionica tokom koje je svim zainteresovanim predstavljen Javni poziv za finansiranje biznisa marginaliziranih grupa žena i pripadnika drugih marginaliziranih grupa te potrebni detalji u pogledu popune obrasca aplikacije.

Također pitanja u vezi sa Javnim pozivom mogu se postaviti putem e-maila ili telefona na kontakt: Maša Škrbić (e-mail: [email protected]; broj telefona:  + 387 32 447 691).

Javni poziv je otvoren do 13.11.2023. godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno