Zločini

U Tetovu i Crkvicama pronađen speed i marihuana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 02.05.2024. godine, u 17,20 sati, u ulici Tetovska, od strane lica D.M., rođen 1989. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom legitimisanja i pregleda kod lica je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, težine 3,15 i jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, težine 0,70 grama. Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 02.05.2024. godine, u 19,40 sati, u ulici Crkvice, od strane lica M.M., rođen 1989. godine i A.A., rođen 2001. godine oba lica iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom legitimisanja i pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice, isti su od sebe odbacili tri upakovana sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

Navedena lica su lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno