Zenica

U SUSRET ZENIČKOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI: Javni konkurs za Festival CABARET WINTER FEST

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U SUSRET ZENIČKOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI: Javni konkurs za Festival CABARET WINTER FEST – Festival CABARET WINTER FEST podsjeća da javni konkurs za učešće na ovogodišnjoj, 6. po redu jedinoj zimskoj manifestaciji u gradu Zenici ističe 20.11.2019. godine.

Organizatori ovog festivala s velikim zadovoljstvom pozivaju sve književnike, muzičke, likovne, DJ i druge samostalne umjetnike, kulturno-umjetnička udruženja, bendove, orkestre i horove, plesače i plesna studija, animatore i zabavljače, osnovne i srednje škole, modne agencije, butike, frizerske i kozmetičke salone, te sve druge zainteresovane pojedince i udruženja građana da se prijave, te svojim sudjelovanjem na festivalu doprinesu oživljavanju još jedne zeničke zimske čarolije.

6. CABARET WINTER FEST održat će se tradicionalno sredinom decembra mjeseca u Cabaret clubu, koji se nalazi u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta, kao i na nekoliko lokacija u našem gradu. Manifestacija je u potpunosti nekomercijalnog karaktera, a realizuje se s ciljem da građanima Zenice ponudi zanimljive sadržaje tokom hladnih zimskih dana, pružanjem prilika za predstavljanje rada i djelovanja kulturno-umjetničkih udruženja, skupina i pojedinaca, kao i širu promociju našeg grada u oblasti kulture i umjetnosti.

“Zeničani zaslužuju svoju zeničku zimu sa sadržajima koje uživaju građani drugih evropskih gradova, zbog čega ćemo se potruditi da im ove godine pružimo još kvalitetniji i bogatiji program, uz mnogobrojne radionice za djecu i mlade, te osobe sa posebnim potrebama i djecu bez roditeljskog staranja, kojima je svaki festival posvećen,” naglašava direktor festivala, Ivan Petrović. Stoga je ovo ujedno i poziv svim zainteresovanim medijima, javnim i privatnim privrednim društvima i dobronamjernim pojedincima da u svojstvu sponzora i prijatelja festivala podrže održavanje 6. CABARET WINTER FESTA.

Prijave s prijedlozima mogu se dostaviti na adresu: “Cabaret club”, Trg BiH broj 3, zgrada Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, 72 000 Zenica, sa naznakom “Za festival CABARET WINTER FEST”, a sve potrebne informacije dostupne su putem kontakt telefona broj: 032/246-246 ili putem instagram ili Facebook profilu “Cabaret club” i “Cabaret winter fest”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno