Zenica

U subotu otvorenje Game Cluba “SPECTATE”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu otvorenje Game Cluba “SPECTATE”- Nakon isčekivanja došao je i taj dan. Subota 06.11.2021. godine  je dan za gaming. Svoja vrata nam otvara novi club u gradu  Zenici, Game Club Spectate.  Svi vi koji imate želju a nemate priliku da zaigrate na PlayStation 5 konzolama, vaše želje su se sada ostvarile.

Game Club “SPECTATE” je potpuno nova dimenzija gaminga u našem gradu.
PS5 konzole i Samsung 55″ 4k UHD SmartTV daju našim posjetiocima vrhunski gamerski ugođaj, a ambijent samog kluba daje igračima motivaciju da se što više užive u sadržaj igara koje nudimo.
FIFA 22, NBA 22, CoD Warzone, PUBG, Fortnite, Apex te ostale popularne multiplayer igre kao i najpopularnije singleplayer igre God of War, Last of Us, Metro Exodus i Days Gone su samo neke od mnogih igara koje su Vam na raspolaganju.
Nabrojali smo Vam neke od mnogih razloga zašto nas trebate posjetiti a u ostale se uvjerite sami.
Save the date! Subota 06.11.2021. godine sa počekom u 10:00 h, Game Club Spectate otvara svoja vrata za sve gamere i one koji to još nisu a žele biti.
Svi koji nas posjete u subotu imaju korištenje konzola u trajanju od sat vremena gratis.
Za detalje zapratite instagram profil: www.instagram.com/gameclubspectate@gameclubspectate


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno