Zločini

U “San Marinu” ukradena torbica sa 1.200 KM, bankovnom karticom i dokumentima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U “San Marinu” ukradena torbica sa 1.200 KM, bankovnom karticom i dokumentima  – Na području ZE-DO Kantona javni red i mir je narušen u  pet slučajeva, gdje su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.  U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

U ulici B. Nova, Grad Zenica, u UO “San Marino”, izvršena krađa muške torbice vl. J. G. iz Zenice u kojoj su se nalazili lični dokumenti, bankovna kartica i novac u iznosu od  500 Eura i 200 KM. Izvršen uviđaj.

U ulici Alije Izetbegovića, općina Kakanj, izvršena teška krađa u prostorije FK “Rudar”, gdje je otuđeno 20 komada trening lopti raznih boja i pumpa za duvanje lopti. Izvršen uviđaj.

U mjestu Golubinja, općina Žepče, izvršena teška krađa u Automehaničarsku radnju vl. P. A., gdje su otuđene četiri šprice za farbanje auta marke “Sata” i “Sagda”, dvije polir mašine marke “Virt”, fen za sušenje, vibrator nn marke, tri zračna pištolja, dvije bušilice nn marke, dvije brusilice marke “Devalt” i “Bosch”, kružna šlajferica nn marke, specijalni alat za skidanje ležajeva i kočnica nn marke i plastična kištra u kojoj se nalazili razni ležajevi za kotače od vozila. Izvršen uviđaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području ZE-DO Kantona dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda, u dvije SN, tri lica zadobila lakše tjelesne povrede.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Na putnim pravcima na području ZE-DO Kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Na području ZE-DO Kantona nije bilo  požara i eksplozija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno