Nesreće

U rijeci Bosni kod Žepča uočeno i na obalu izvučeno beživotno tijelo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Beživotno tijelo uočeno je, te izvučeno iz rijeke Bosne na području Viništa, na teritoriji općine Žepče, nedaleko od administrativne granice sa Zavidovićima. Za sada nema informacija o polu, te eventualnom identitetu tijela koje pronađeno u rijeci.

Podsjećamo, proteklog vikenda prijavljen je nestanak Elvedina Vunića iz Drivuše. On je posljednji put viđen u Orahovici, gdje bio u posjeti djevojci. Porodica je protekle sedmice dobila nezvanične informacije da je osoba u rijeci Bosni viđena kod naselja Begov han, općina Žepče, ali nije bilo službene potvrde te informacije.

Iz policije kažu da je u toku uviđaj, te da za sada nemaju više informacija o  pronađenom tijelu. Na području sliva rijeke Bosne aktivno je nekoliko potraga, ali iz starijeg perioda, dok u skorije vrijeme nije bilo nestanaka osoba na području uzvodno od mjesta pronalaska ovog tijela.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno