Info

U ramazanu podjela 1300 paketa za porodice u stanju potrebe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ramazanu podjela 1300 paketa za porodice u stanju potrebe – U prostorijama Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice jučer je održan sastanak sa predsjednikom “Merhameta” Kenanom Vrbanjcem, generalnim sekretarom ove organizacije Sidikom Aždahićem i šefom sektora za socijalna pitanja HO Qatar Charity Elvirom Emićem, na kojem je razgovarano o provođenju aktivnosti u mjesecu ramazanu i saradnji u oblasti socijalno-humanitarne pomoći.

Na sastanku je dogovoreno da se putem HO Qatar Charity tokom mjeseca ramazana obezbijedi 1300 prehrambenih paketa i putem Ureda dostavi na područje svih muftijstava za porodice u stanju potrebe.

Sa HO “Merhamet” dogovoren je nastavak dosadašnje saradnje i realizacije pomoći na području cijele Bosne i Hercegovine.

Pred nastupajući mjesec ramazan, Ured je zaprimio dvije tone hurmi, donaciju HO Qatar Charity, koje će se putem Ureda otpremiti svim muftijstvima za potrebe postača.

Također, podrška HO Qatar Charity nije izostala kad je u pitanju i Uredov Projekat za stare i iznemogle osobe-kućna njega, te su donirali 200 prehrambenih paketa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno