Zločini

U Radakovu nepoznata osoba išarala automobil bojom, na GGM-u prilikom pregleda pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 23.04.2024. godine, u 02,15 sati, u ulici Sarajevska, od strane lica H.A., rođen 1997. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja praškaste i biljne materije koja asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

U toku noći 22/23.04.2024. godine, u ulici Dr.Ćire Truhelke, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo “Oštećenje tuđe stvari”. Tom prilikom oštećeno je putničko motorno vozilo marke “VW Passat”, vlasništvo Š.E. iz Zenice, nanošenjem boje u spreju. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno