Sudske klupe

U Prozoru-Rami uhapšen 22-godišnji Zeničanin zbog iznude i krađe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Službenici Policijske stanice (PS) Prozor-Rama u srijedu su u uhapsili A.Š. (2000.) iz Zenice, a prilikom pretresa obiteljske kuće pronašli su vatreno oružje s više komada municije.

“Po usmenoj naredbi Općinskog suda Konjic, a zbog postojanja operativne potrage MUP-a Zeničko-dobojskog kantona za osobom A.Š. (2000) iz Zenice, zbog kaznenih djela iznude i krađe, izvršen je pretres obiteljske kuće i pratećih objekata koje koristi S.H. (1980.) iz Prozora-Rame, kao i vozilo ‘BMW 525D’, vlasništvo A.A. (1978.) iz Zenice”, navodi se u priopćenju MUP-a HNK-a.

Saopćeno je kako je u kući pronađen i uhapšen A.Š. (2000.) iz Zenice, a pretresom kuće pronađeno je pištolj s prigušivačem i više komada municije, plave platnene rukavice, gumene maske za lice, te više predmeta koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela. Osobe su uhapšene te su poduzete daljnje mjere i radnje, stoji u saopćenju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno